Pàgina d'inici » Dietari » El secret dels orígens

El secret dels orígens

El secret dels orígens, tots aquells anys del principi de la vida que un ha oblidat, tret d’un detall que de vegades es remunta a les profunditats, un carrer obert per una volta de fullatge, una aroma, un nom familiar però que ja no saps a qui pertany o va pertànyer, tal vegada aquell tobogan del parc de Lourdes de la infantesa. Potser sí que és veritat que els nens no es fan mai preguntes. I que és més tard, al cap de molts anys, que un intenta resoldre els enigmes que en aquell moment no ho eren. Es tractava tan sols, segurament, de la recerca i persecució d’una herència. Exactament que aquella casa que tota la vida havia estat can Cordomí passés a dir-se d’una altra manera i no fos mai més coneguda com a can pobret de mi, sobrenom. Aviat farà 7 anys que no te la sents teva. Com si no formés part de tu ni del teu passat. Secret dels orígens d’on venim.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s