Pàgina d'inici » Dietari » El tercer sentit

El tercer sentit

De vegades la salut es torna histèrica. I, per tant, d’alguna manera també ens hi fa tornar a nosaltres. Llibertat, sí. Sensació, però, d’estar lligats de mans i peus, o de peus i mans, pràcticament emmordassats. Parlem, però convindria saber que res del que diem no és categòric. Tot és hipotètic segons el terreny trepitjat. Tot depèn, també, de l’efecte que produeix. Sí, produir un efecte, d’això es tracta. Rols, actituds, sentits, experiència. I, aleshores, aferrar-s’hi si cap d’aquests sentits troba l’acceptació del que en diem gent. Seguint Gombrowicz, l’únic mètode per realitzar la idea segons la qual el sentit de la vida d’algú, el sentit de la seva activitat, es determina entre aquest individu i les altres persones. No sóc jo sol que em dono sentit, ni tan sols suposant que només parli amb mi mateix. També me’n donen els altres. I és d’aquest encontre de totes dues interpretacions que en resulta un tercer sentit que és justament el que em defineix, que ens defineix. Mandra d’aquests 15 dies que vénen. Disposat a estalviar-me tota propaganda.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s