Pàgina d'inici » Dietari » Vespre genital

Vespre genital

Vespre genital de Madrid, el d’ahir mateix. Simfonia de joc. Cheever assegurava que interrogar-se constantment sobre els propis impulsos sexuals és autodestructiu. Hom pot excitar-se, qualsevol dematí de primavera, en veure una fulla de grèvol, un pomer, un cardenal mascle. O un vespre de tardor com el d’ahir mateix a Madrid. Els nostres genitals, tot i que profundament arrelats a la nostra vida eròtica i sentimental, solen ser, però, força irresponsables. La seva discreció, higiene i gratificació depenen de nosaltres. Tant, que si no fos perquè ens comportem amb sensatesa, la seva vida (la dels genitals) seria més breu que la d’una papallona. Quina claror la d’aquest dematí de diumenge, 22 de novembre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s