Pàgina d'inici » Dietari » Afers indignes

Afers indignes

Comença a fer-hi fred, a les esglésies. Res que sigui gaire important. Tampoc no és gaire important si un diumenge d’aquests el sacerdot, amb tot de ciris i campanetes, ens recorda aquells ritus iniciàtics de la infantesa. No importa gaire tampoc si les nostres ments divaguen a través d’afers indignes de la pregària, ni si ens concentrem en coixineres estripades o en el perfum que desprèn la noia que tenim just davant nostre, la qual, sense saber-ho ni ésser-ne conscient, fa que durant l’homilia analitzem la nostra vida sexual i somniem amb un cafè ben calent, o que fins i tot pronunciem el Credo de després del sermó amb veu més potent que la del parroquià que és a l’altra banda del passadís. ¿Quina importància té tot això?, es demana Cheever en aquesta joia de la incongruència que representen els seus Diaris, brogits de cap al tard. Impulsos eròtics i conformisme social.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s