Pàgina d'inici » Dietari » ¿Te’n recordes?

¿Te’n recordes?

Havíem fet moltes coses junts al llarg d’aquells anys. Moltes coses. Les recordo perfectament. Dormíem junts, jugàvem a bàsquet durant aquelles pauses dels migdies abans de començar les classes de la tarda, esquiàvem també -setmanes blanques de La Molina o Vaquèira-, cosa que ja saps que a mi no m’agradava gens i, de fet, des d’aleshores que no hi he tornat, passejàvem, ens en fèiem un fart, i alguns estius fins i tot navegàvem. Una vegada et vaig convèncer de veure plegats aquella final del campionat de futbol, deport que tu no suportaves. ¿Te’n recordes? Vivíem a la casa d’aquell Passeig del Turó. Jo tornava a casa aviat, tan aviat com podia, i aleshores preníem alguna copa de vi i vèiem pel·lícules. Gairebé sempre cine del clàssic, Casablanca, Tenir o no Tenir, Perdició, Centaures del Desert, Sabrina…totes aquestes que jo després he continuat veient. Totes aquestes coses, i més encara, havíem fet abans. Just fins aquell dia a partir del qual ja no vam fer res més junts. Encara no me n’he refet.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s