Pàgina d'inici » Dietari » Llàgrimes

Llàgrimes

L’ànima i el pensament a París. Avui més que mai. Pena, molta pena i molta ràbia de tanta impotència. No hi ha res a entendre. És la guerra del món. Estem en guerra i l’hem de guanyar. Sense contemplacions. Daesh és l’infern aquí a la terra, l’encarnació del mal, la negació de tot, la perversió i la destrucció. ¿Què més ha de passar? ¿D’on treuen les armes? ¿Qui els en proveeix? Fem solitaris amb cartes que no sentim, de manera que ens pensem que no les hem barrejades, que es mouen elles soles i ha estat aleshores que, avançant-se al nostre desig de jugar, s’han posat a jugar amb nosaltres, tal com Proust -encara que pensant en un afer ben divers- ja deixà escrit a El Cantó de Guermantes. Espelmes a la Plaça de la República i pianos davant del Bataclan. I llàgrimes, moltes llàgrimes.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s