Pàgina d'inici » Dietari » Dies antiestètics

Dies antiestètics

Dies de desencantament, de frustracions, fins i tot de rancúnies i de mal humor. Dies antiestètics. Aquesta supèrbia d’una minoria que es deu sentir cridada a vés a saber què. ¿Què volen aquesta gent? ¿Quina és la proposta d’aquests veritables teòrics del ressentiment social? No tinc ganes de pensar-hi gaire més. Em revolta tot això. Em revolta sentir-los. Un no tranquil, diuen. ¿S’estimen gaire el país, aquesta gent? En el fons, són ben bé com aquells relats que a cada moment contradiuen la seva senzilla aparença de profundes conviccions sempre inamovibles. Volem la llibertat, però no amb vostè. Ells, els purs. Aquesta aparença tan sovint desmanegada (avui, per cert, encorbatada i tot). Nous compromisos, noves responsabilitats i noves implicacions. Sense concretar-ne cap ni exposant-se a res. En fi, el que és a mi ja no em ve de 4 mesos més.

Anuncis

One thought on “Dies antiestètics

  1. Si la intransigència d’uns posa en perill l’interès comú, els altres, si realment s’estimen el país, han de tornar a fer un esforç extra. Si els uns són incapaços de mostrar humilitat i respecte a la majoria de vots, els altres hauran de doblegar-se doblement. Però amb un somriure i el cap ben alt, perquè sabem que el temps sempre posa tothom al seu lloc.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s