Pàgina d'inici » Dietari » Allò que no sona

Allò que no sona

Quin país, Marededéu. La devem haver fet molt grossa com perquè ens caiguin al damunt aquests nois de la CUP, al capdavall 10 diputats, que es creuen amb el dret, i potser fins i tot amb l’obligació, de proposar un candidat alternatiu a Artur Mas. Vés a saber què acabarà passant, però es tracta de 62-10, senyores i senyors. I la llàstima és que ara ja comença a sentir-se alguna veu, des de sectors de Junts pel Sí, dient que, si les coses estan així, potser sí que seria arribada l’hora que Mas fes una passa enrere. I un be negre, penso. Ara seria el moment de la gran embranzida, d’acord. Però si no és amb Mas com a president, i tal com va tot, ja no m’importaria gens esperar-me al mes de març. Total, 4 mesos més amb un govern en funcions. Ja no ve d’aquí. I no cal esperar que canviï res amb el nou govern que hi hagi a Espanya. Espanya és Espanya. Em fa gràcia això que diuen que ara és temps de noves regles i nous atletes. Sisplau. Callin i facin el favor d’acceptar, encara que tan sols sigui un cop a la vida, alguna mena de responsabilitat. Sentin-se interpel·lats d’una vegada i procurin, en tot cas, que arribi com més aviat millor el dia que puguin concórrer en unes eleccions catalanes, de país lliure, a veure si són capaços de guanyar-les. Però, mentrestant, el que els demanaria de tot cor és que deixin de tocar allò que no sona.

5 thoughts on “Allò que no sona

 1. Els tenen agafats pels dallonses. I aquests de la CUP aguanten i aguantaran tot el que els caigui a sobre en forma de pressió mediàtica. I no faran com els d’Esquerra, que al final van haver d’amollar. L’abraçada de l’ós em pensava que era de Mas a Fernández i ara ha resultat que era al revés. Ves per on.

   • Plegar no és cap opció. No podem plegar com a país.

    D’altra banda, unes noves eleccions no asseguren la presidència de Mas. No tindrien cap component plebiscitari i, en conseqüència, els partits concorrerien per separat. ERC, previsiblement, trauria un bon resultat (oi més perquè absorbiria la part del PSC independentista) i, en tot cas, tindria les mans lliures per a defensar el candidat que cregués convenient (Junqueras, se suposa).

 2. Completament d’acord amb tu. Per cert, l’altre dia pensava en això de l’abraçada de Mas i Fernández en aquests mateixos termes. I també que si en comptes de Baños i aquesta fanàtica del serrell haguessin continuat com a caps visibles de la formació ell i Arrufat potser les coses no haurien arribat tan lluny. Alguna tara greu deu tenir aquest país que és especialista a fer difícils les coses (aparentment) fàcils.

 3. Perdoneu,
  ideologies, protocòls, interessos i prejudicis a banda ; penso que,( no se si heu passat per cap tràngol judicial, no us ho desitjo ) qualsevol signaria tenir un lletrat la meitat de coherent i competent que aquests nois de les CUP

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s