Pàgina d'inici » Dietari » Inevitable

Inevitable

Però bé. ¿I saps què? Que potser és veritat això que diu Fernando Trueba, que el cine és la vida. I mama, aquest àlbum que el pare m’ha encarregat de guardar. T’estimo, t’estimem, sigui on sigui que te n’hagis anat, que segur que és el cel. Tant és, no tinc paraules, no sé com dir-ho. I ha estat esplèndid tot el que hem viscut i parlat aquesta tarda a l’entorn de la taula. Sense ser-hi, hi has estat, com sempre. Ens ets inevitable. Ets, senzillament, la vida que vivim. I la mesura de les coses que ens passen.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s