Pàgina d'inici » Dietari » Del tot supeditats

Del tot supeditats

Esclar que supeditació consisteix també en el fet que els diners per pagar la factura de tot plegat els tenen els altres. Són nostres, però els tenen ells. Problemes i sentiments enfrontats. Bastir murs amb els sentiments, tal com deia Felip V, que no és pas sisè per a nosaltres, aquell Bell que consta com a primer només ho fou per a Castella. Tot va molt més enllà, però. I te n’adones cada vegada que llegeixes alguna cosa de Shakespeare, tant és quina. Aquells problemes fonamentals que, tot seguint l’estudiós Stanley Wells, no deixaran mai d’interessar-nos: l’amor i l’odi, l’enginy i la follia, la ingovernabilitat de l’instint sexual, les relacions entre les generacions, aquests gossos dels veïns que ara mateix borden i et molesten, la violència i la tendresa, els problemes de l’autocontrol. I el govern de les nacions, i la nostra necessitat d’entendre que la mort és inevitable, i l’afany fonamental de cercar i trobar sentit a l’existència. I la compassió envers tots nosaltres, éssers humans del tot supeditats.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s