Pàgina d'inici » Dietari » Tothom a donar exemple

Tothom a donar exemple

La corrupció, la corrupció. Tot la mar de lloable. Com si no portéssim tota la història batallant-hi. El gènere humà és el gènere humà. Hem de donar exemple, naturalment. Sobretot aquells que han ocupat, ocupen i ocuparan el poder i els seus voltants. Aquí i arreu. Tothom a donar exemple. O a fer-ho veure. M’imbueixo mentrestant del text d’Ignacio Peyró que diu que hem de mirar de ser més imprudents i més amargants. El campari en caure la tarda i el seu color del sol que es pon, i l’americano, el negroni i el manhattan, perquè senzillament no podrà ser mai home seriós aquell que tampoc mai no hagi perdut els papers. Que bonic! De fet ja ho digué Kafka, i així ho deixà consignat, que la quotidianitat, el costum i l’amable rutina són ja en ells mateixos una autèntica meravella. I gairebé un miracle mentre hi siguem. I, més que combatre la corrupció, el que resulta veritablement difícil és arribar a no ser res ni ningú. Un mèrit grandiós.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s