Pàgina d'inici » Dietari » Cucurrucucú

Cucurrucucú

La delícia de “Hable con Ella“, Almodóvar (2002). Hi és gairebé tot. Drama, història/es d’amor, discapacitat com a obstacle vital. De la mort emergeix la vida, la cosa femenina de la masculina, el terrenal del que és eteri, tot improbable per no dir impossible, fantasmagòric. Soledat, també la que és compartida, incomunicació humana i el poder definitiu de la paraula. I el respecte envers els malalts i accidentats en estat vegetatiu persistent. Esperança, desesperació, malentesos, penediment, erotisme, follia, amor, mort. “Cucurrucucú, Paloma“. Parla-hi, coi, fes el favor, tant que te l’estimes. Tant és que estigui en coma. El color i el geni d’Almodóvar que, fins ahir, tantes vegades havia detestat.

Anuncis

2 thoughts on “Cucurrucucú

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s