Pàgina d'inici » Dietari » Criteris d’avaluació

Criteris d’avaluació

Trucada d’en XB, amic i professor d’EF, per dir-me que ara no sap segur si, tal com havíem quedat, ens podrem veure aquest dimecres que ve per dinar a can Vilaró. Que té una reunió important, que no havia previst, per acabar de fixar els criteris d’avaluació (cada any la mateixa comèdia, penso, com si no estiguessin ja fixats del curs passat i de l’altre i de l’altre). I que li sembla que ho té difícil de saltar-se-la. Deixa-ho estar, home, -li dic-, i no hi vagis i dinem, valdrà molt més la pena. Refia’t dels teus propis criteris, que els tens prou desenvolupats en aquestes altures de la faula i a tan pocs mesos de la jubilació. I, si no saps què fer, aprova’ls tots, era abans que ens enfilàvem als arbres a través d’una corda, o havíem de saltar el plínton i el cavall i el poltre i totes aquestes coses. I no passava res si algú es feia mal i queia o es trencava fins i tot algun turmell. Però ara…! Ara tot seria culpa del professor i, a més, de l’arbre, ja n’hem baixat. Ens ha costat molt, però ja n’hem baixat. De manera que, tal com et dic, aprova’ls tots, àdhuc amb alguns excel·lents, no te n’oblidis. Que no veus que, si no ho fas tu, al capdavall ho acabarà fent de totes maneres la Junta d’Avaluació! Diria que l’he convençut i tot. El que no sé, però, és si sóc a temps encara d’aprofitar el que queda d’aquest dematí de dissabte de mercat al carrer.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s