Pàgina d'inici » Dietari » Un error de la història

Un error de la història

No em cal, de veritat, cap més comentari sobre les imputacions. També jo m’hi considero, d’imputat. No només pel 9-N, sinó senzillament del fet de ser català i de no sentir-me espanyol des de fa tant de temps que ja ni ho recordo. De fet, és això i res més que això el que pretenen arribar a jutjar. M’agradaria tant arribar a saber dir les coses ben dites ara que tenim tan a prop les setmanes i setmanes que dedicarem a la memòria de Ramon Llull! Però com més va més limitat i més poc destre em sento per expressar tot el que voldria expressar envers aquest tribunals espanyols que tenim instal·lats aquí casa mateix. Tribunals que representen la infausta dependència en què vivim. I ho deixo aquí, que de sobte noto que no sé sostenir la ploma ni escriure amb la mateixa seguretat cal·ligràfica que en d’altres temps. Voldria riure, però el que m’entra són gairebé ganes de plorar. Espanya és un error de la història. I formar-ne part ja ni t’ho explico.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s