Pàgina d'inici » Dietari » Aire fresc

Aire fresc

M’expliquen una història, un conte, que m’encanta. La porció d’història d’una parella que componen el noi, que ja té cap a 40 anys, simpàtic i amb les seves manies, més o menys com tothom, i la noia, de 37-38 anys, adient, bona persona, afectuosa, un poc gelosa, somnis de tendresa. Aproximadament tot llisca, sembla, entre ells dos. Tot llisca fins que arriba aquell dia que l’aparició del que podríem anomenar la femella invisible torba la fantasia del noi, del mascle. La noia no veu la invisible, però ell sí que la veu. Veu i contempla una bellesa de no dir i que és, a més, simpatiquíssima. Una bellesa que anirà, a més, mudant de tipus, de fesomia, de caràcter, de manera de ser. Gairebé a caprici del noi, serà infantil, madura, fascinadora, dèbil, enamorada, indiferent, gelosa, amable, és a dir, perfecta per a ell. Li fa, però, passar ànsia, l’ansia i el temor que la parella no descobreixi la seva presència mentre duri l’afer amorós entre ell i la dama invisible.

Després, un bon dia resulta que és a la muller que se li apareix també en aquest cas un home invisible. Jove, madur, canalla, obrer, gran senyor, tendre, rude, adorable. Felicitat. La parella protagonista viu a casa amb aquests éssers invisibles. Felicitat, plenitud. Aire fresc. Els seus costums es transformen i tot funciona la mar de bé. Durant un temps.

I així fins que arriba el que podríem dir-ne el tercer temps. Tot plegat ja es veia venir. Resulta inevitable l’arribada del dia que els dos invisibles es coneguin. I es coneixen, esclar. I es fan bons amics. I un poc més endavant descobreixen que s’estimen. I deixen sols els altres dos, molt més conscients del plaer que se’n va que no pas del que podria tornar. Aquest el deuen veure ja com a impossible. Plaer, imaginació, desig. Ufff. ¿I després què?

Anuncis

One thought on “Aire fresc

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s