Pàgina d'inici » Dietari » Negació de l’oci

Negació de l’oci

Més que breu, molt breu. Els qui governen han de respectar, haurien de respectar, els qui ensenyen. I, sobretot, no creure que en saben més (merci, Mercier). Hores d’ara, segurament, ja hem fet tard. Tot són dictats que provenen de ministeris i conselleries. El més important són les classes i no pas les reunions i la paperassa en pro del negoci, negació de l’oci i del saber. Home polític, o dona. No hauria de ser així, però què vols! El qui governa o hi aspira. Potser l’elogi més gros a què aspira deu ser poder arribar a ser considerat, en secret, un gran home de negocis, o dona. Aquest gran vestit de la nuesa.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s