Pàgina d'inici » Dietari » Rarots i extravagants

Rarots i extravagants

Mira que n’arribem a ser, de rarots i extravagants. I indecisos. Representa que sabem el que volem, però no hi ha manera. I ara, a sobre, n’hi ha que surten amb aquest cuentu de la presidència coral. A veure si ens passarà el mateix que a La Comtessa Descalça, pobreta, fantàstica Ava Gardner que va haver de comprovar com el marit, l’amor de la seva vida -ella si més no així ho sentia-, era ni més ni menys que impotent. I, al damunt, gelós. I, al capdavall, el seu mateix botxí.

Hi ha, d’altra banda, l’article de V-M sobre Barthes. Parlem i parlem. Enraonem. Ens en fem un fart. Però gairebé sense esser-ne conscients, sense saber res de la nostra paraula, ignorant-la, i potser fins i tot, més d’una vegada, contradient-la, traint-la. I així no resulten estranys els moments que ens estem amb qui més estimem mentre pensem en una altra cosa. En qualsevol altra cosa. Humanitat.

One thought on “Rarots i extravagants

  1. Això de la presidència coral m’ha deixat gelat. No tenim prou embolic, què ara hauria quatre presidents que s’anirien passant la responsabilitat? Aquesta colla de la CUP no són males persones però, els què coneixo, estan com un llum.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s