Pàgina d'inici » Dietari » Esperons

Esperons

Hi ha majories absolutes amb poc més del 44% dels vots i ningú no n’ha dit res. I entre nosaltres no és ara el moment de les diverses ideologies. Els esperons que duem han de servir per cavalcar encara més. Personalment he de dir que moltes vegades he pensat més que no pas he llegit. I així hi ha moltes coses que la gent sap i jo ignoro. Sempre m’he equivocat quan m´he barrejat amb el món i això m’ha fet tímid, insegur i mancat de confiança. M’estic sempre en silenci davant de persones que no conec. Em sembla que, si parlés, hi hauria massa coses que no farien gaire bon efecte. Vés a saber, però, si no es guanyarien l’aprovació del món. ¿Precaucions quan es tracta de Catalunya? Xammar no en prengué mai i moltes coses han evolucionat des del temps que ell visqué. I és cert que encara ara n’hi ha que es pensen que no som res més que una secta de jueus. Pobrets. Perquè, si més no, avui som 72 d’un total de 135. Més de la meitat. I sense comptar tots els esperons. I tot això just en aquest moment que s’acaba de saber que el TSJC imputa Mas, Ortega i Rigau pel 9-N de l’any passat. Que gros!

Anuncis

One thought on “Esperons

  1. Immensament orgullós de la gent del meu país, del seu president, d’Ortega i de Rigau i especialment dels milers i milers i més milers de compatriotes que han fet possible que ja no tot estigui per fer i que, més que mai, tot sigui possible.
    Ara sí, no hi ha camp obert per a cap retorn.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s