Pàgina d'inici » Dietari » La confluència

La confluència

De cap manera no puc negar que també a mi m’incomoda votar una llista amb tants esquerranosos, propalestinians i antiamericans. Molt, m’incomoda. Però la votaré, esclar que la votaré. Al capdavall, és el que sempre havíem dit, esperat i desitjat. La benaurada confluència -tot i que temporal i circumstancial- de cara a aconseguir allò que per damunt de tot anhelem. La llibertat i la independència. Potser sí que som escassos els independentistes que ens manifestem de dretes i partidaris de l’ordre. Potser sí. Però jo votaré aquesta llista del SÍ perquè ara no es tracta de dretes o esquerres. Ara es tracta de país. I en un país normal, un país no supeditat a les normes i a les lleis de cap altre, ja sabem que hi ha de tot, que hi hauria d’haver de tot. I ja es veurà, quan sigui arribada l’hora, qui guanyarà les eleccions i quins governs serem capaços de tenir. I de quins colors.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s