Pàgina d'inici » Dietari » Crec el que crec

Crec el que crec

Escolta, ja ho vaig dir temps enrere, que no milito en cap partit polític. No sóc ni soci del Barça malgrat ser tan barcelonista. Només pago quota a la Fundació Pla, a Òmnium i a la Creu Roja. I ara també a l’ANC. En política l’única cosa que desitjo des de sempre és la independència del meu país. Pel que fa a la resta, em conformo a fer la feina que cal que faci, tenir temps de llegir les moltes coses que encara no he llegit, trobar-me de tant en tant amb uns quants amics i fer-hi petar la xerrada i el somriure amb unes bones ginebres amb tònica. I conèixer alguna noia amb qui pogués arribar fins al final de la faula. Ideològicament, crec el que crec i m’agradaria viure en una societat endreçada, il·lustrada, enfeinada. Gens matussera. On el mèrit i el compromís i l’esforç prevalguessin per damunt del fals igualitarisme que avui se’ns imposa. Mentre, però, la independència no arriba, em guardaré prou de malparlar o insultar els qui volen el mateix que jo tot i que defensin ideologies del tot oposades a la meva. En una nació lliure i normal hi ha d’haver de tot, tot el ventall d’ideologies, tots els qui per damunt de tot i en primer lloc ens sentim catalans. Tinc molt clar qui votaré d’aquí 18 dies. Després ja ho veurem. Ja veurem, al final de tot aquest procés, quins governs podrem tenir. Ara: que no ens passi que un cop alliberats, un cop ja no puguem emparar-nos d’Espanya per tranquil·litzar la nostra consciència, que no ens passi, dic, que comencem aleshores a llevar-nos els ulls els uns als altres. Fóra molt trist i ridícul, faríem riure i potser valdria la pena que hi anem pensant.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s