Pàgina d'inici » Dietari » Ha estat un plaer

Ha estat un plaer

De vegades la plenitud, la sensació de plenitud davant la persona estimada, aquest desig de tot, aquest desig compartit de satisfacció íntima i total, aquest notar com et bull la sang que sembla que tot hagi d’acabar en una explosió sensacional i única, aquest veure que per fi és a punt de complir-se allò que tant havies esperat, tot això junt, aquesta voluntat de seducció absoluta, és el que fa deixar perplexos i incapaços els principals òrgans de què disposem per a l’acompliment del desig. L’excés d’amor, de què parlava Ausiàs March. I no és que aleshores abaixem el cap avergonyits, no. L’amor no en fa, de vergonya. Aleshores pensem en totes les vegades que això no ens havia passat i és aleshores que ens adonem de la diferència que hi ha entre el sexe amb amor, esclat absolut de dues persones que s’estimen, i el sexe sense amor, quan encabat només cal dir passi-ho bé, ha estat un plaer.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s