Pàgina d'inici » Dietari » Cops de gràcia

Cops de gràcia

Viatges, desplaçaments, visites, festivals, un poc de despesa. I jo que, per exemple, no he vist mai el Colós de Rodes que diu que es va ensorrar durant un terratrèmol. Sinó que aquesta no deu ser, però, tota la veritat. Flaiano conta que segurament aquell Colós va caure a causa de les frases que els turistes -sempre n’hi ha hagut, de turistes- hi degueren gravar a la base, al costat del nom, i que amb el pas dels segles, cada cop més nombroses i més vulgars, en minaren definitivament la resistència. El terratrèmol, doncs, no degué ser res més que el cop de gràcia. Escriptura com a pintura de la veu (W.G.Sebald). Ressonàncies. Matisyahu. Rototom. Benicàssim. I el castellà llengua oficial. Cops de gràcia.

Anuncis

One thought on “Cops de gràcia

  1. Ostres amb el Flaiano. Ens feu dentetes, amb el Flaiano. Surto disparat a veure si trobo el llibre del Flaiano. No puc aguantar-me més.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s