Pàgina d'inici » Dietari » Terra del Pa, Terra del Vi

Terra del Pa, Terra del Vi

Em vaig recordar de Bruges ahir. Me’n vaig recordar tot passejant per Zamora. Quina claror. Zamora enfilada en aquest turó de la marge dreta del Duero i tot l’esplendor del casc històric, des de la Catedral i el castell, fins a la Plaça Major, els ponts que creuen el riu i la també històrica, però més modernitzada, àrea entorn del carrer santa Clara, centre comercial. 66.000 habitants, sensació que tan sols Zamora pensa en Zamora, ni propaganda, ni publicitat ni promoció. La província és sobretot agrícola i la capital s’ha decantat ja pel turisme, així m’ho sembla. Visitant-la és quan m’ha vingut la sensació que m’agrada fins i tot més que Bruges, la flamenca. Ja en parlarem, potser. De moment, Zamora emergeix entre la Terra del Pa i la Terra del Vi.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s