Pàgina d'inici » Dietari » Parlar estripat

Parlar estripat

Pigmalió i la seva actualitat. ¿Té vigència, avui, el fet de parlar correctament per ser ben vistos? Parlar estripat d’avui dia. L’actriu famosa que parla com un carreter; tothom l’admira, cent actriuetes de segona fila es llancen a imitar-la perquè no sembli que són menys; i ve, aleshores, que el seu argot arriba a les escoles i s’inicia així el cercle viciós en què som instal·lats. Bona educació! La força de la vulgaritat!
Aldeadàvila de la Ribera, el Duero i els arribes (les vores del riu), oest del regne de Lleó. Fins a 400 metres de desnivells. Sembla mentida la pau que s’hi respira. Com si fos la cosa més natural del món.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s