Pàgina d'inici » Dietari » Mala gent

Mala gent

¿Doncs què et penses? ¿Que en aquest món les coses no canvien mai? Esclar que canvien, home! De vegades per a bé i de vegades per a mal. Tot el que puja, baixa, i al revés. No t’ho prenguis tot tan a la valenta i al peu de la lletra. N’hi ha que es moren mentre els altres anem envellint. I arriba gent nova i, a més, els antics se’n van. Les coses canvien cada dia encara que amb prou feines es noti. No pots mai estar segur de res. No saps ni si aquesta nit, quan tornis a casa, serà ja de dia. No ho saps. Senzillament, no pots estar segur del que un home o una dona, tu o qui sigui, farà o deixarà de fer. El fil del qual tota cosa penja. I el prodigi que no es trenqui quan és justament a tu que et toca passar-hi. Hi ha gent amb la qual no es pot raonar. Tenen la paella pel mànec, o s’ho pensen. I són mala gent, males persones. No saben ni envellir. I al cap els volta tan sols una malèvola idea. Me n’assabento aquest dematí a través del text d’en Bernat Dedéu. No, no estàs sola, Anna.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s