Pàgina d'inici » Dietari » Sempre hi és

Sempre hi és

I tant que, de vegades, més valdria ser sord. Em fa content sentir que Lluís Llach està content amb la llista unitària. Potser no calia, però, que hi afegís com una lloca. Sobretot perquè una lloca és una gallina que cova i també, com a adjectiu, és allò que es diu de certes fruites que es passen de massa madures. Bé. M’hauria plagut, igualment, estalviar-me de sentir els mots de l’alcaldessa Colau en el sentit que l’11-S no pot convertir-se tan sols en una manifestació de suport a l’esmentada llista i, de retruc, al President Mas. I que, si ha de ser així, ella es pensarà, de bon de veres, si assistir-hi o no. Fets i no paraules, proclamava no fa tant de temps l’eslògan d’algú que estava en campanya. Ben bé com si les paraules no fossin també actes.

I esclar que tinc del tot present que tal dia com avui, però de l’any 28, va néixer qui després ens donà la vida a nosaltres. Literalment. Sense ser-hi, ella sempre hi és.

One thought on “Sempre hi és

  1. Teniu raó. Més aviat perquè si ell (Llach) és una (fruita) lloca, hi ha qui, no essent-ho tant (jo), es va macant. No cal anar-ho repetint. Quant a l’alcaldessa Colau, si es posa flamenca, espero que la manifestació de l’11S, a la Meridiana, li passi per sobre. Ja n’hi ha prou de tant pa a l’ull. ¿Que no veu que l’estat espanyol ens vol muts i a la gàbia, com a molt voler, però morts i enterrats, en realitat? Que no ho veu, això, una persona aficionada a la filosofia i es diria que intel•ligent com ella? Però si ma mare, de 85 anys, semianalfabeta se n’ha adonat ! Prou de tanta ximpleria !

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s