Pàgina d'inici » Dietari » Gaietat

Gaietat

Som, clarament, en temps de normalització de la gaietat, aquest orgull. A mi no em sembla normal, però això no té naturalment cap importància. I, servint-me de paraules de Bauçà, potser sí que de moment tot plegat ha produït dos benifets (mot fantàstic) clars i importants: 1. demostrar l’excessiva i avorrívola (que bonic) lubricitat o libidinositat de l’espècie humana, mascles o femelles; 2. ha deslliurat d’altres minories també ultratjades i en via de marginalitat (marginalisme) completa, com la catalana posem per cas, de ser usades de cobertura o àlibi, altrament dit coartada. Hom pot ser gai i no ser catalanista i hom pot ser catalanista sense ser gay. I segur que aquest mateix fenomen es deu repetir al Tíbet, segur. Qüestió de genètica, potser. No en sé res, dels gens. I el diccionari diu que es tracta de cadascuna de les unitats hereditàries elementals de funció fisiològica. Gen dominant. Gen letal. Gen recessiu. I hi ha també el gen deleteri que no és altre sinó aquell que disminueix l’eficàcia biològica. Fragment de cromosoma. Uff. A mi m’agraden les noies. Mal m’està el dir-ho. O no m’està bé de dir-ho. Vés a saber, en diades tan assenyalades.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s