Pàgina d'inici » Dietari » Una imbecil·litat que sura

Una imbecil·litat que sura

Segur que tota aquesta gent de Podemos, en Comú i parelles respectives, la monja i adlàters, Herreres i Camats, i tots aquests del sí, se puede, deuen trobar tota mena de pal·liatius a la barbàrie d’això que se’n diu Estat Islàmic i que tenim aquí mateix. Deuen pensar que primer se n’han d’analitzar les causes. L’Isère, Saint-Quentin-Fallavier, entre Lió i Grenoble, avui mateix, aquest dematí. Decapiten, assassinen i ells no en parlen mai, no en diuen res. D’altra banda, ha anat clarament a menys, aquests darrers anys, la voluntat d’integració dels practicants de la religió musulmana que hi ha aquí entre nosaltres. Avui són ja veritables guetos. Estem en guerra i no només envers Espanya. La guerra dels segles. Som el que queda de la civilització occidental i no podem continuar alimentant la barbàrie. Som també en mes de Ramadan, es veu, i aquí al meu poble han cedit la sala d’actes de la Biblioteca, sí, de la Biblioteca, a l’anomenada comunitat musulmana perquè practiquin els seus resos, precs i pregàries, primer els homes i després les dones, separadament, i tot naturalment en àrab, només faltaria. Com si no hi hagués espai, com si no hi hagués platges si del que es tracta és de pregar en comunitat. Doncs no, els hem de cedir la Biblioteca. I mentrestant suspendre o ajornar d’altres actes que hi havia previstos, presentacions de llibres, etc. Hi ha una ostentosa imbecil·litat que sura i s’encomana i tot ho esquitxa. I jo més aviat estic per remetre’m al silenci. Un silenci del tot crític, esparverat i no gens encongit.

2 thoughts on “Una imbecil·litat que sura

  1. No sé si és “papanatisme progre” com ho batejava no sé qui, complex de culpa una mica malentès que du a compensar de mala manera…
    La integració no és això. La integració demana més que gestos i voluntat per les dues parts.
    No ho sé. No ho entenc i no ho sé explicar sense semblar brusc i desconsiderat.

  2. Jo prefereixo no callar davant certs fenòmens que cada cop són més i més evidents. Estem davant una autèntica invasió i no volem enterar-nos.
    Fa uns anys ja ho va advertir el Patriarca de Constantinoble: “Les mesquites en van plenes: allò que no va aconseguir Saladí amb l’espasa ho farem amb el ventre de les nostres dones”
    Segur que el meu comentari troba resposta des de sectors “progres”, però jo, que em considero d’esquerres i solidari, no vull ser tan cec i no veure la realitat que m’envolta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s