Pàgina d'inici » Dietari » Producte de l’atzar

Producte de l’atzar

En tota la meva vida, que jo sàpiga i recordi, no hi ha hagut mai cap gest personal de lluita. Sempre oposat, per tant, a qualsevol senyal de naturalesa heroica; voler alguna cosa, aspirar-hi, albirar un objectiu, un desig -tant és que hagi estat amorós o no, i no sé pas si hi ha cap desig que en el fons no en sigui, d’amorós. El cas és que res, res de tot això no he arribat a conèixer-ho a través de l’experiència de perseguir-ho. Tot ha estat producte de l’atzar en mi. O perquè Déu així ho ha volgut. ¿Naturalesa superior? No, no, de cap manera, on vas a parar. Estàtues humanes que caminen. Precioses estàtues humanes que observo aquest dematí de desembarcament de miquelets en aquesta platja que representa que és tri-centenària. O més. Representació històrica també d’aquells trabucs. Perdérem. Mentrestant, a UDC voten. ¿Per atzar?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s