Pàgina d'inici » Dietari » Transportistes de fantasmes

Transportistes de fantasmes

No pot ser que si t’has portat com un miserable i arriba el moment que et fan fora de casa i el jutge dicta sentència de divorci actuïs com si tot allò fos encara teu. Quan es perd, es perd i de vegades es perden persones que després et penedeixes d’haver perdut. O potser no és que te’n penedeixis. Potser és que has actuat com un miserable Pygmalió i t’has arribat a creure que les persones són obra teva i que t’ho deuen tot. Escolta: Pygmalió no estimava ningú, tan sols s’estimava a ell mateix amb un amor destructiu. Pygmalió no tenia cap dret sobre ningú, Pygmalió era un miserable prepotent i un enganyananos. Deixa, doncs, que tothom faci el seu camí i que estimi qui veritablement se’ls estimi. I si tens fills, i això és encara pitjor i més horrorós, no els utilitzis mai, ¿sents?, mai, per als teus fastigosos interessos. Mira de viure, si més no, tranquil, mira de fer feliç algú i no tallis les ales dels àngels. Ja sé que s’ha de ser valent per donar-se de veritat als altres. I ja sé, també, que el problema dels Pygmalions com tu és, senzillament, que sou covards i preferiu la traïció i la nocturnitat i l’astúcia malsana abans d’admetre l’error que ha estat la vostra vida fins al dia d’avui, transportistes de fantasmes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s