Pàgina d'inici » Dietari » El millor amagatall

El millor amagatall

Baixes passions que no arriben ni a passions. I sort encara que no se sap res del que fem ni pensem quan estem sols i ningú no ens veu. Secret com el vot. Humana condició, potser. Hi ha també l’anonimat de la massa i de l’agombolament, de tanta gent que tendeix a trobar complaença en allò que és baix, però que a l’hora de la veritat potser se satisfà tan sols en el que avui resulta extraordinari. El bon gust i la paraula ben dita. Els del mig, els indefinits i indiferents, ho tenen potser més difícil. Mala consciència permanent. En tot cas, em sembla certa l’afirmació de Xavier Pla en el sentit que el que ara mateix és revolucionari de veritat és el foment del bon gust i de les bones maneres. I de l’art si fos possible. I que, aleshores i finalment, sigui la superfície el millor amagatall de la profunditat.

One thought on “El millor amagatall

  1. Última frase per recordar… Dóna un sentit inèdit, d’allò més profund, al text. Té relació, crec, amb una certa ingenuïtat, que convé sempre de tenir present i tal volta conrear amb prudència. Ens vacuna contra la pedanteria i manté ben musculada la sensibilitat. Rellegir Carner.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s