Pàgina d'inici » Dietari » Com una obra d’art

Com una obra d’art

El saber i els coneixements avançaran quan justament el que es persegueixi sigui el saber i els coneixements. Incitació educativa i ensenyar i formar com a objectiu fonamental de país. Passió i rigor. Mestres i professors ben triats i escollits. I ben retribuïts. I dotats de prestigi social. Que accedir a una plaça de professor sigui molt més, i costi molt més, que el fet d’accedir a qualsevol altra lloc de treball. Capacitat d’emocionar, seduir, commoure, convèncer. Culte a la raó i a la ciència, integritat moral, educació interior de poble i d’individus adults. Arribar, a través de l’educació i l’ensenyança, a la idea que la vida, la de cadascú, val més prendre’ns-la com una obra d’art i que no n’hi hagi prou amb l’aprovat i la corresponent titulació. Ni amb tants d’exàmens (altrament anomenats controls) i reunions i paperassa burocràtica que no porten enlloc, som a la cua ara com ara. El saber i el coneixement avancen quan és justament això el que es vol i es persegueix. I és magnífic que ensenyament, i cultura, siguin per al President una de les prioritats de país. Ahir així ho deixà dit.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s