Pàgina d'inici » Dietari » Com una obra d’art

Com una obra d’art

El saber i els coneixements avançaran quan justament el que es persegueixi sigui el saber i els coneixements. Incitació educativa i ensenyar i formar com a objectiu fonamental de país. Passió i rigor. Mestres i professors ben triats i escollits. I ben retribuïts. I dotats de prestigi social. Que accedir a una plaça de professor sigui molt més, i costi molt més, que el fet d’accedir a qualsevol altra lloc de treball. Capacitat d’emocionar, seduir, commoure, convèncer. Culte a la raó i a la ciència, integritat moral, educació interior de poble i d’individus adults. Arribar, a través de l’educació i l’ensenyança, a la idea que la vida, la de cadascú, val més prendre’ns-la com una obra d’art i que no n’hi hagi prou amb l’aprovat i la corresponent titulació. Ni amb tants d’exàmens (altrament anomenats controls) i reunions i paperassa burocràtica que no porten enlloc, som a la cua ara com ara. El saber i el coneixement avancen quan és justament això el que es vol i es persegueix. I és magnífic que ensenyament, i cultura, siguin per al President una de les prioritats de país. Ahir així ho deixà dit.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s