Pàgina d'inici » Dietari » Sobretot si hi ha fills

Sobretot si hi ha fills

Comprovar les malifetes quan ja és massa tard i quan ja no hi ha res a fer-hi. Segurament és sempre que s’ha d’aguantar, però sobretot si hi ha fills. Impossible no pensar-hi mentre discorre Kramer contra Kramer, (Benton, 1979). Hoffman i Streep i el nen de 7 anys que ara no recordo com se diu. Haver de fer de pare i de mare a jornada completa amb tot el sacrifici laboral que comporta i descobrir que això t’encanta fins que arriba aquell moment que reapareix la teva ex -que fa un temps us abandonà perquè volia descobrir què vol dir ser dona- reclamant la custòdia del nen. El nen migpartit. Drama també sobre les injustícies de la justícia en aquests afers de separacions matrimonials tan recurrents en aquest món d’avui i a favor sempre de la naturalesa femenina fins i tot després, com en aquest cas, que hagi estat ella qui un dia abandonà la casa. I els fills que en paguen les conseqüències i el caos inevitable de tota ruptura emocional. 36 anys fa d’aquesta pel·lícula. I a pesar de tot, a pesar de retratar de manera brillant aquest problema podríem dir-ne tan comú, el que no hi ha manera d’entendre és que aquell any 79 passés per davant d’una obra mestra total com Apocalypse Now a l’hora de la designació dels Oscar. Però bé, aquest seria tot un altre debat sobre la justícia. Un debat, a més, que no portaria enlloc ni canviaria res.

Anuncis

One thought on “Sobretot si hi ha fills

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s