Pàgina d'inici » Dietari » Sobretot si hi ha fills

Sobretot si hi ha fills

Comprovar les malifetes quan ja és massa tard i quan ja no hi ha res a fer-hi. Segurament és sempre que s’ha d’aguantar, però sobretot si hi ha fills. Impossible no pensar-hi mentre discorre Kramer contra Kramer, (Benton, 1979). Hoffman i Streep i el nen de 7 anys que ara no recordo com se diu. Haver de fer de pare i de mare a jornada completa amb tot el sacrifici laboral que comporta i descobrir que això t’encanta fins que arriba aquell moment que reapareix la teva ex -que fa un temps us abandonà perquè volia descobrir què vol dir ser dona- reclamant la custòdia del nen. El nen migpartit. Drama també sobre les injustícies de la justícia en aquests afers de separacions matrimonials tan recurrents en aquest món d’avui i a favor sempre de la naturalesa femenina fins i tot després, com en aquest cas, que hagi estat ella qui un dia abandonà la casa. I els fills que en paguen les conseqüències i el caos inevitable de tota ruptura emocional. 36 anys fa d’aquesta pel·lícula. I a pesar de tot, a pesar de retratar de manera brillant aquest problema podríem dir-ne tan comú, el que no hi ha manera d’entendre és que aquell any 79 passés per davant d’una obra mestra total com Apocalypse Now a l’hora de la designació dels Oscar. Però bé, aquest seria tot un altre debat sobre la justícia. Un debat, a més, que no portaria enlloc ni canviaria res.

One thought on “Sobretot si hi ha fills

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s