Pàgina d'inici » Dietari » No només de brillants i perles

No només de brillants i perles

L’exemplar que tinc d’Els Borbons en Pilotes (El Punt/Cossetània Edicions) el vaig comprar el maig del 2006 i és de les coses més divertides que he llegit. Els Borbons i el seu to vital. L’últim capítol d’aquest llibre que dic, El Príncep Felip i la televisiva versió de la Ventafocs, acaba amb una cita del periodista italià Indro Montanelli, l’autor de les estupendes Història de Roma i Història dels Grecs, mort a Milà el juliol del 2001, en què descriu allò que per a ell més caracteritza la dinastia borbònica: “La corona règia no només és feta de brillants i perles, sinó també de banyes”. I la realitat, que segurament deu superar un cop més tota possible ficció. Perquè, per si no n’hi havia prou, no faltava, sinó, la insinuació de l’inefable periodista Eduardo Inda pel que fa al veritable motiu d’aquesta darrera renúncia a la corona d’Espanya. Però bé, jo ara, tot pensant en els Borbons i en llur vida privada, que no és pas que m’interessi ni gaire ni gens, me n’aniré a dinar, que entre una cosa i l’altra s’han fet ja quarts de 2 i no voldria fer tard.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s