Pàgina d'inici » Dietari » Llengua contaminada

Llengua contaminada

El xat televisat amb Antoni Bassas començarà en (sic) uns moments. Avís del diari Ara. Sinó que no et diu en quina mena de moments. ¿Moments de calma, d’alteració, de confusió? Em sembla vergonyós un anunci així. I més encara venint de qui ve. Realment ja ho sé que el que volien dir és que aquest xat començarà d’aquí un moment, una estona. Però no, no ho diuen. L’afrós EN per designar el període de temps que manca perquè una cosa comenci o ocorri. Mal d’ulls i mal d’oïda. ¿Que no tenen correctors? ¿Que no saben de llengua els qui segurament més n’haurien de saber? Llengua contaminada, ments contaminades. I, encara, un poc més tard, al mateix mitjà que es pretén de referència: En marxa el xat amb Antoni Bassas. Entra (sic) i fes preguntes. I encara bo que algú se’n deu adonar i al cap de 10 minuts veig que ho corregeixen. Entra-hi i fes preguntes. Això sí, amb el tuteig igualitari que sembla d’obligat compliment.

¿Màrius Carol, director de La Vanguardia? Mare de Déu Senyor!

Anuncis

2 thoughts on “Llengua contaminada

  1. D’acord, però també hauríeu de picar la cresta als senyors de El Matí digital, on vós col·laboreu. Hi surt cada cosa… i els hi ho dius i no ho corregeixen.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s