Pàgina d'inici » Dietari » La cadira, que es vegi ben buida

La cadira, que es vegi ben buida

Sóc del parer, és clar, de mantenir la calma i la serenitat. Ells, que provoquin i menystinguin i amenacin tant com vulguin. No saben fer res més. Les qüestions de protocol són això, protocol. No em sembla pas poc important, el protocol. Representa les formes i tot arribarà. Però no és pas en aquest terreny, ara, que se juga la partida. El fàstic que fan, segons quins espanyols i tots els botiflers, ho supera tot. Que es vegi buida la nostra cadira, ben buida, no passa res. Tant en tot això de la patronal de Foment del Treball de l’altre dia, com en aquest anunciat Fòrum informal euromediterrani. Cap importància i ens ho podem ben estalviar. Un poc més de paciència. Cap pessimisme. Tot això juga a favor nostre. Impassibilitat i determinació.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s