Pàgina d'inici » Dietari » Fer-se pessigolles

Fer-se pessigolles

El primer pas de la saviesa consisteix a admetre, de bon humor, que les nostres idees no tenen perquè interessar ningú (Gómez Dàvila). I en relació a tot això de països petits i de països grossos, i de tantes coses absurdes com s’arriben a sentir: el polític potser sí que no és capaç de pensar qualsevol estupidesa, però sempre és capaç de dir-la. I Verstrynge, que ja no fa de polític sinó de professor de Ciències Polítiques, que diu que Fraga Iribarne li parlà de terra conquerida per referir-se a Catalunya i nosaltres ja ho sabíem. Així com també sabíem que el famós imperi no fou mai imperi espanyol sinó castellà. Sensació d’enfant terrible, encara, del jacobí Verstrynge que suplica que no ens n’anem. Que entén molt bé que ho vulguem fer, i que hi tenim tot el dret dret, només faltaria, però que sisplau no ho fem. Espanya s’enfonsa sense Catalunya. Quin individu. Fer-se pessigolles un mateix no és possible. I masturbar-se no és pas ben bé el mateix que fer-se pessigolles.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s