Pàgina d'inici » Dietari » Llum d’alarma

Llum d’alarma

El nou terme d’Euràbia, potser. O potser no tan nou. L’admirat Jaume Mestres em passa l’enllaç del bloc de Nora Llopart, que ha estudiat el fenomen i l’explica. El trobo molt més que interessant. Inquietant. Lenta, silenciosa i gairebé imperceptible colonització musulmana d’Europa. Se’n parla molt poc, a penes si se’n diu res. Hi ha com una mena de por. A Rotterdam, a Brussel·les i a Anvers ja vaig poder-lo copsar, el fenomen. Hi ha hagut víctimes silenciades a base de fer creure que es tractava de racisme de l’extrema dreta. No em sembla que fos així. Pim Fortuyn, per exemple, doctor en filosofia i moltes més coses. Res no s’ha aclarit mai del tot, en relació al seu assassinat. De Malmöe no en puc dir gran cosa, però ja veiem què passa tots aquests dies a Estocolm, per exemple. Bé. S’ha de dir igualment que hi ha persones llegides, i que tinc per solvents, que diuen no creure que aquests corrents fonamentats en el fanatisme puguin créixer gaire, i que és molt difícil que vagin més enllà del ghetto perquè no hi ha prou base que pugui sostenir tot això a Europa, i que, vaja, els fonaments d’una societat com l’europea no és poden somoure amb una tal involució aixi com així. Jo no sé què dir-hi, la veritat. Euràbia. I el debat de debò, si no tinguéssim al damunt aquesta mena d’espasa de Dàmocles de la correcció política i del bonisme, seria si Islam i democràcia són compatibles. D’altra banda, de vegades fa tot l’efecte que no tenim prou en compte les taxes de natalitat ni el fet que de multicultis i bonistes només n’hi ha entre nosaltres, occidentals. I amb el que costa arribar a posseir un lleuger vernís de cultura, imagina’t haver d’arribar a ser multiculti! Hi ha molts nens, a les nostres escoles, que ja ni saben per què hi ha Festa Major al seu poble ni molt menys quina cosa s’hi commemora. Ni per què els diumenges, en general, no es treballa. Ni el significat ni la procedència del nom a què responen. Em semblen valents i raonats, els textos de Llopart. Llum d’alarma. D’alarma i d’alerta amb tots aquests nois quan tornin -si és que arriben a tornar- de Síria on han anat a combatre a favor de la Jihad, a favor de l’estat islàmic (Daesh, ara ja hi ha hagut Charlie i ja hi ha hagut Brussel·les i “accidents” d’avió, i espera’t…). Res no els ve d’aquí, els és igual viure o morir i la seva única causa és la destrucció d’Occident. I mentrestant encara tenim tot això del multiculturalisme que és fe en el no-res. És a dir, res. Una baixada de pantalons. Un engany. Una merda, vaja.

Anuncis

2 thoughts on “Llum d’alarma

  1. No es nou, el terme Euràbia, les webs d’ultradreta i xenòfobes europees en van plenes des de fa anys, començant pels nostres estimats amics del Front National francès… crec que soc un dels que anomenaries ‘multicultis’ de forma molt despectiva, i encara que és clar que no compartim idees, la meva malaltia ‘multiculti’ em fa ser molt respectuòs amb qui no ho és, això sí, dir ‘articles’ dels tòpics i mitjas veritats, quan no falsetats totals, que es poden trobar als articles de Nora Llopart, és clarament exagerat… De tant repetir els suposats efectes crida i parlar nomès dels incovenients de l’immigració, han sortit monstres il.luminats com el norueg Anders Breivik, que va matar uns quants joves només per ser ‘multicultis’…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s