Pàgina d'inici » Dietari » Sentor de sexe real

Sentor de sexe real

Ellroy fa que de sobte em vingui a la memòria aquell serial dels anys 60, The Fugitive, al qual vaig quedar tan enganxat després que aquell tren descarrilés i el doctor pediatra Kimble (David Janssen) aconseguís escapolir-se del tinent Gerard (grandíós el paper de Barry Morse). Kimble era innocent del crim del qual havia estat declarat culpable i ell ara fugia de la cadira elèctrica. Kimble fugia i arribava cada setmana a una ciutat diferent i sempre la dona més interessant de totes les que hi havia s’enamorava d’ell. El tinent meticulós el persguia, li trepitjava constantment els talons, i sempre la dona més interessant i atractiva s’enamorava d’ell, del fugitiu i perseguit Kimble. Aixó em tenia captivat. Això i el fet que els representants de l’autoritat fossin corruptes de mena i retorçats a causa del seu poder. Als 13 o 14 anys que tenia aleshores potser no n’era prou conscient i és ara que m’adono del transfons de desig sexual que tenia cadascun dels capítols. Aquelles actrius convidades que sempre rondaven la trentena i eren més atractives que guapes. Es pot ben bé dir que responien a l’estímul masculí amb cautela i avidesa. Sí, The Fugitive desprenia olor, sentor, de sexe real. A cada cantonada. Dones complicades i turbulentes. I amb un desig de càrrega psicológica. I aquell blanc i negre encisador. I fugir, sempre fugir. I sempre un Gerard trepitjant-te els talons. I el fum. I aquest escriure d’Ellroy sense cap nexe subordinador i en què cada frase és frase principal.

2 thoughts on “Sentor de sexe real

  1. El vaig descobrir llegint “Clandestine” i també em vaig sentir captivat per l’erotisme, directe i assolit que envolta Underhill. Em fa sentir com quan era petit i volia ser policia…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s