Pàgina d'inici » Dietari » Adrenalina

Adrenalina

Tancat a casa sentint i veient com plou. Soroll de la pluja que es veu que ha fet tant de mal a Màlaga i a Gandia, entre d’altres llocs. Riera sense mercat de dissabte, avui. Malenconia de la grisor. No sé ara qui ha deixat dit que, en blanc i negre, la realitat és encara potser més realitat. I el sopar familiar de celebració d’ahir. Intenses estones de bon humor. Molt tard al llit, potser massa. Els fills em fan arribar The Deer Hunter (El Caçador), de Cimino, i Bringing out the Dead (Al Límit), d’Scorsese. I també els Contes, de Saul Bellow. Moltes gràcies. Adrenalina assegurada. Cine i literatura en majúscules. Regals veritables.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s