Pàgina d'inici » Dietari » Justos per pecadors

Justos per pecadors

No m’he dedicat mai al totxo ni a la totxana. Tant és i tant se val. Millor. Arribada l’hora en què els justos, per dir-ho d’alguna manera, paguen pels pecadors tal com sempre ha passat. Sí, es pot ser perdonat i gaudir de l’ofensa. I tant que sí. És d’aquesta faiçó que la cosa funciona. Premi per als ineptes i els corruptes. M’agraden molt aquests mots de l’acte III, escena 3a, de Hamlet. En els corrents corruptes d’aquest món, / la mà que s’ha enriquit d’algun delicte / pot marginar la llei, i molt sovint / veiem que el premi del pecat compra la llei. Tragèdies sense catarsi. Ai, ànima enfangada que, lluitant per ser lliure, / t’enfonses més i més. I fa més de 400 anys de Hamlet. Ningú no ho diria perquè sembla d’avui mateix. Res de nou sota la capa del sol.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s