Pàgina d'inici » Dietari » Riera

Riera

Canvio el nom del carrer Goswell que surt al Pickwick pel de la Riera. El resultat és el mateix. I així tot consisteix, al capdavall, a obrir de bat a bat la finestra del balcó i contemplar el món que es belluga a sota. La Riera. A la dreta, la Riera, la Riera fins on la vista abasta, la Riera també si mires a l’esquerra. I enfront, tant és, tot és Riera. Estretes perspectives dels filòsofs, o dels qui es pensen ser-ho. Acontentar-te per sempre amb l’observació de la Riera, que sempre hi passa el mateix i els mateixos. I cap esforç per penetrar les ocultes regions que l’envolten pertot. Ni aquesta mar antiga i nostra que apareix sempre allà baix, al fons de tot, talment un decorat. De bon humor, però. Si més no, de portes enfora.

Trobada a Twitter una cita de Joan Fuster. Si l’home adult enyora la seva infància, és perquè no se’n recorda, o se’n recorda malament. Ah, Fuster!, que aviat farà 20 anys que t’anares. No volgueres esperar-te a veure els Jocs de Barcelona, i vas fer bé segurament. Ens queda el que escrigueres, però. I sempre hi tornem. Consol.

Sant Jordi particular. Sense roses per signar ni llibres per oferir. Les roses s’haurien de signar. Més que els llibres, que tots duen imprès i ben visible el nom del seu autor. Bona diada!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s