Pàgina d'inici » Dietari » No tingueu por

No tingueu por

Doncs jo, consellera, i perdoneu, no ho considero pas una victòria de la sobirania de Catalunya perquè continuem vigilats. I potser més i tot. No em sembla que puguem estar contents que un tribunal espanyol hagi fet com que ens perdona la vida. A banda que, de moment, de sobirans no en som, que se sàpiga. Estem vigilats, consellera. I ho demostra el fet que hagin fet falta tan sols 3 famílies, 3, per posar-ho tot en dubte. El mal de cap continua, consellera. Potser la febre ha minvat un poc, però res més. Us podria parlar de tants i tants col·legues que mai no han fet ni una sola classe en català i no ha passat ni passarà res! Suposo, però, que això ja ho sabeu. I també suposo que a vós, com a mi, també us passa que no tothom que us parla en català és amic vostre, però que no hi ha ningú que se’n pugui dir si no parla en català. Què voleu que us digui. En d’altres llengües podem parlar de tot, del diví i de l’humà, i fer negocis i el que sigui, però igual que passa a tot arreu els íntims-íntims tan sols ho poden ser aquells que parlen la nostra llengua. I no oblideu, benvolguda consellera, que l’auto o com se digui del TSJC és fet en castellà. I parlen, al final, de situació jurídica individualitzada. No passa enlloc una cosa així. Ens hem de fer grans d’una vegada, consellera! No tingueu por.

2 thoughts on “No tingueu por

  1. Quantes veritats en tan poques paraules. Jo també he estat col·lega de vosté i he tingut companys que ni han fet ni faran els més mínim esforç de fer les classes en català. Cal dir però que també altres si que el fan tot i els seus origens.
    La sentencia? Doncs com bé dieu: ens han perdonat la vida i a sobre la publiquen en castellà…no sigui que ens fem massa il·lusions!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s