Pàgina d'inici » Dietari » Amistats perilloses

Amistats perilloses

Però, en definitiva, ¿qui és aquest Minguella? Un entrenador que fou, en els seus dies d’un passat ja remot, de les categories inferiors del Barça i intèrpret de Vic Buckingham, mes tard. Un llicenciat en dret, sí, que s’ha enriquit amb el comerç de jugadors. Un que ha viscut sempre de l’esforç dels altres i que encabat ha sortit també sempre a criticar-los. Un envejós de l’èxit i l’excel·lència obtinguts gràcies a l’esforç, tenacitat i il·lusió de Laporta i Guardiola, entre d’altres. Un president frustrat que, com que és mediocre, troba a faltar la mediocritat, una mediocritat que ara proclama a través dels mitjans. ¿Per què éssers tan negatius i destructius com Minguella tenen sempre un altaveu a la seva disposició? A Minguella, com que és mediocre, li anava la mar de bé un Barça mediocre. El Barça excel·lent no li interessa i per aquesta raó ara parla que el club és vassall de Guardiola i malda per intrigar i desestabilitzar, no el club, que ja li deu anar bé com va, amb aquesta presidència tan petita de Rosell, sinó l’equip. L’enveja rosega el cor de Minguella, suposant que en tingui, de cor. El Barça no és vassall de Guardiola, però si deutor, que és molt diferent. Guardiola és lliure de fer el que li doni la gana i alguna cosa no deu veure clara que no senti la necessitat de continuar. I encara ves que aquest home Minguella no hagi proclamat aquest suposat vassallatge parlant en nom del president. Dels mediocres i vividors t’ho pots tot esperar. És nul·la l’aportació de Minguella al món, amb aquesta ànima de súbdit espanyol que arrossega i es mereixeria acabar essent esbroncat, en públic i sense pietat ni compassió, tal com fou esbronacada el personatge de Glenn Close a Les Amistats Perilloses.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s