Pàgina d'inici » Dietari » Suspendre per faltes

Suspendre per faltes

A prop ja de Sant Martí i de l’estiuet que fins i tot s’avança. Dies de pomes farcides. Dies de “relleno”.

Paperassa i paperassa. Sensació que cada dia n’omplim més. I sempre al servei dels més inútils, dels més ignorants. Aquesta dictadura. Som professors i no pas buròcrates. I mentrestant, la frase que ja s’ha convertit en tot un clàssic. L’examen m’ha anat bé, però m’han suspès per les faltes. Un dia començà aquesta deriva i des d’aleshores tot ha anat a menys. L’ortografia és una convenció, una forma, una moral. La bona educació comença pel fet de no fer faltes d’ortografia i cap examen no t’ha pogut anar bé si has fet faltes. Cal revertir el mitjó. Cal l’ordre i la disciplina i el rigor de l’ortografia. Contra la disbauxa i contra el relativisme, cor gris de la tenebra pagana que ens domina. Perquè fou per aquí que començà la crisi, aquella inicial gran falta d’ortografia que menyspreàrem i passàrem per alt.

Anuncis

4 thoughts on “Suspendre per faltes

  1. Rotalment d’acord. El relativisme i la nova pedagogia ho han podrit tot. Jo, als exàmens de Matemàtiques, no els trec ni un sol punt per faltes d’ortografia; suspenen, tanmateix.

  2. Jo ja feia anys que no comptava les faltes. M’hauria tornat boig! Tanmateix no calia rebaixar gaires punts: ja suspenien solets! El més graciós és que molts d’ells aprovaven les assignatures de llengua. No m’ho explicava però era així.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s