Pàgina d'inici » Dietari » Aquell seu rictus

Aquell seu rictus

Quan d’una persona només n’has conegut la imatge pública, corres el risc d’equivocar-te, però Heribert Barrera sempre m’ha semblat un home sense concessions a la galeria, gens simpàtic segurament, ni carrincló ni populista, però amb unes conviccions de pedra picada i sempre de cara i allunyat de la hipocresia cortesana. En tot cas, referent inequívoc del patriotisme que ens cal. Crec que no féu política per servir-se’n i que això sol ja el fa ser honorable. Heribert Barrera féu política al servei del país i de la seva llibertat. Una llibertat que no ha pogut arribar a veure. Mantinc en el record aquell seu rictus, aquella posició dels llavis, que em feia imaginar un somriure mantingut que potser no devia arribar a esbossar mai de veritat i que, sense ser-ho, el feia aparèixer gairebé com a sorneguer. No ho sé. No sé tampoc si deixa hereus del seu exemple. I no sé què més dir sinó aquesta sensació de buit que em deixa el seu traspàs. ACS.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s