Pàgina d'inici » Dietari » Aquell seu rictus

Aquell seu rictus

Quan d’una persona només n’has conegut la imatge pública, corres el risc d’equivocar-te, però Heribert Barrera sempre m’ha semblat un home sense concessions a la galeria, gens simpàtic segurament, ni carrincló ni populista, però amb unes conviccions de pedra picada i sempre de cara i allunyat de la hipocresia cortesana. En tot cas, referent inequívoc del patriotisme que ens cal. Crec que no féu política per servir-se’n i que això sol ja el fa ser honorable. Heribert Barrera féu política al servei del país i de la seva llibertat. Una llibertat que no ha pogut arribar a veure. Mantinc en el record aquell seu rictus, aquella posició dels llavis, que em feia imaginar un somriure mantingut que potser no devia arribar a esbossar mai de veritat i que, sense ser-ho, el feia aparèixer gairebé com a sorneguer. No ho sé. No sé tampoc si deixa hereus del seu exemple. I no sé què més dir sinó aquesta sensació de buit que em deixa el seu traspàs. ACS.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s