Pàgina d'inici » Dietari » Defectes de forma

Defectes de forma

Puyol, capità del Barça, amb bermudes de quadres a l’acte de la UEFA a la Sala Grimaldi de Monte-Carlo. Bermudes i aquell polo groc, tan lleig i tan poc discret, que ara duen, i no sé si xancletes, que espero que no. Ridícul i d’un gran mal gust. I de mala educació. El Barça, com a club, no pot incórrer en defectes de forma d’aquesta categoria. Ell, Puyol, potser no hi va caure, pobret, però algú l’hi havia d’haver fet veure. El cap de protocol, per exemple. No sé si hores d’ara hi ha hagut cap nota de disculpa que, en tot cas, s’hauria de fer pública. El capità, aquesta vegada, no ens va fer quedar gens bé.

Qui sí que s’ha disculpat i en aquest cas, en canvi, no calia de cap manera, és Cesc. No ens hem de disculpar amb ningú pel fet de dur una estelada lligada al coll mentre celebrem una victòria i l’obtenció d’un nou trofeu. Qui s’ofengui que s’ofengui. I al president Rosell, a l’hora de manifestar que els altres diguin i facin el que vulguin i que l’únic que importa és només el Barça, el Barça i el Barça, li va faltar afegir una cosa important: i Catalunya. No ens hem de fer perdonar res.

Anuncis

2 thoughts on “Defectes de forma

  1. Hi han molts seguidors del Barça fora de Catalaunya i si Cesc juga amb la selecció nacional ha de demanar disculpes per treure una bandera anticonstitucional.

    • Repeteixo: no ens hem de fer perdonar cap d’aquestes coses. No em sap gens de greu, al contrari, que Cesc i tots els qui ho vulguin i ho sentin mostrin la seva catalanitat. I suposo, d’altra banda, que els seguidors de fora del país ja ho deuen saber, ¿no?, que per damunt de tot el Barça és un club català que quan va pel món representa Catalunya i no Espanya. Espanya ja té qui la representa. I Cesc, ahir, no jugava pas amb la que anomeneu selecció “nacional” amb la qual, en tot cas, no em sento pas representat ni identificat.
      Veig amb sorpresa, però, que no dieu res de les bermudes de Puyol

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s