Pàgina d'inici » Dietari » Perquè res no canviï

Perquè res no canviï

Certa desídia i ensopiment. Ve Amalia, la senyora de fer feines, que planxa, neteja i endreça. Bé. Conversa amb P.Q. i J.R., més tard. Riem sobretot. Hi ha unes noies a la taula del costat que, com deia Xammar, de tan fàcils no tenen cap interès. A penes dino. Gaspatxo i fruita. Bany de mar i lleugera becaina. Veig El Discurs del Rei. Bé. El pare, que va fent. Finalment, tard i quan ja no hi comptava, trobo J.G. Copes, després de totes aquestes setmanes sense beure. Secrets. Un secret és un secret. A la que el confies a algú, deixa automàticament de ser-ho. Tota revelació d’un secret és culpa de qui l’ha confiat. La bellesa ho revela tot perquè no expressa res (Wilde). Però no sé si és veritat.

Volen canviar la Constitució espanyola. Tot cau i s’enfonsa. Penso en Lampedusa i en el seu Guepard. Canviar-ho tot perquè res no canviï.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s