Pàgina d'inici » Dietari » Dedicat a tots els Didings

Dedicat a tots els Didings

Al final del creuer, a la factura, et trobaràs consignada una despesa de 132 dòlars. No et sàpiga greu. Són per al teu assistent. Aquesta persona que al llarg d’aquests dies sempre hi ha estat i sempre t’ho ha tingut tot a punt, tot llest, tot net, tot endreçat, la cabina en perfecte estat de revista. I mai un no i sempre un somriure. I tota la discreció del món. El meu assistent de tots aquests dies es diu Diding, filipí també, com el cambrer Arnel, sinó que Diding treballa amagat, en aquesta mena de caverna que són els passadissos que donen accés a les cabines de la baluerna. Hi ha molts Didings al servei dels hostes dels creuers. I veuen escassament el sol al llarg de vés a saber quants mesos. Hi ha oficis que són així. Ben segur que Diding deu aspirar a una altra feina, però el que també és segur és que aquesta que ara té la compleix amb una altíssima dignitat i discreció. I això a tu et costa 132 dòlars, 11 dòlars diaris. ¿Et sembla car? Hi ha gent, massa gent, que no entén que els hostes hagin de pagar per aquest servei. Si el vaixell és ple, com és ara el cas, la recaptació per aquest concepte arriba a superar els 300.000 dòlars cada 12 dies. Ells són gairebé 200. I d’això viuen els qui t’ho tenen tot a punt. I ni se sap les hores que treballen!

Dia de la Mare de Déu d’agost. Dia del nom més bonic.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s