Pàgina d'inici » Dietari » Abans de començar

Abans de començar

L’ofoscació d’aquest matí. To vital baix. Cap claredat de pensament. Pesadesa mental. Impossible concentració. Content ahir per la desaparició de l’impost de successions. Els moralistes francesos, La Fontaine i La Bruyère: No vivim mai, esperem la vida. I, per a l’home no hi ha sinó 3 esdeveniments: néixer, viure i morir; no sentim res en néixer, patim davant la idea i la seguretat de la mort i ens oblidem de viure. El gran moment de l’amor és el d’abans de començar. La prehistòria del sentiment (Pla). Matí fosc, tràmits i gestions. Ja passarà, suposo.

Anuncis

2 thoughts on “Abans de començar

  1. Vareu dir que us agrada llegir Lichtenberg, doncs un aforisme:

    “Avui li he permès al sol llevar-se abans que jo”.

    Demà, Miquel, només cal que matineu i el veureu com clareja per vós i només per a vós.

    • No, benvolguda. De matinar, ja matino. Hi ha dies, però, que, a banda que tot és gris i boirós, no saps per on començar. I celebro l’aforisme de Lichtenberg. I celebro que també us agradi aquest cinetífic germànic que en el fons era de lletres. Gràcies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s